De zelfpluktuin van de familie Arnts is de perfecte plek voor een rustmoment tijdens een wandeling of fietstocht door natuurgebied de Ooijpolder. Geniet op deze bijzondere plek van frambozen, bramen en bessen of een mooie bos bloemen die u zelf mag plukken. Je bepaald zelf je eigen kwaliteit om later de lekkerste vruchten mee te nemen in handige plukdozen.

Verse vruchten zijn erg lekker en gezond vooral als u ze zelf heeft geplukt. Genieten van de rust en belevenis tussen het fruit kan alleen, of met bijvoorbeeld het gezin. Groepen kunnen op afspraak een rondleiding over het bedrijf verzorgd krijgen met kop koffie of thee in of rondom de kas.

Ook verkoopt Ooijs Moois naast de vers producten ook appel-frambozen cider, appel-frambozen sap, frambozenjam, bramenjam en honing van de imker.

Naast de zelfpluk werken er drie dagen in de week mensen met een beperking van zorginstelling Pluryn (locatie Kemnade) op het bedrijf. De samenwerking tussen Ooijs Moois en Pluryn is een mooi beeld van participatie, met als doel dat de cliënten van Pluryn weer mee kunnen doen in de maatschappij.

Andere bedrijven en organisaties waarbij Ooijs Moois samenwerkt zijn Terra Vita, Oregional, Lekker Lokaal, Beekse ridder en diverse horeca.

Op het nabij gelegen boerenlandpad kun je na het plukken een mooie wandeling maken. Het voert je langs een kasteel, een kerk en terpboerderijen met uitzicht op Nijmegen, Berg en Dal en Persingen. Geniet van de vergezichten en dieren zoals Przewalskipaarden, Galloway runderen en melkkoeien.

Kom snel langs en ontdek en ervaar het fruit, de bloemen en de natuur bij Ooijs Moois!De familie Arnts

 • Openingstijden (1 juni tot 1 november)
  Woensdag 13:00 – 18:00
  Vrijdag 10:00 – 18:00
  Zaterdag 10:00 – 18:00
  Andere dagen op afspraak
 • Website
 • Facebook