Camping “bij ons’ bevindt zich op de Horst, een van de kerkdorpen van Groesbeek. Langs de camping stroomt de Groesbeek, een rustig kabbelend beekje waarin de kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Naast de ongeveer 40 kampeerplaatsen zijn er een tiental originele accommodaties. Tipi’s, veldkamers, een pipowagen een romantisch tuinhuisje, een jachthut, Huiskar en onze nieuwste aanwinst is een DOME!. De meesten hebben we zelf ontworpen, gemaakt en ingericht.

Op de camping zijn verschillende relaxplekjes, bankjes en picknickbanken te vinden. Her en der hangen schommels en hangmatten. Natuurlijk is er ook een speeltuintje en een groot veld om te voetballen of slagballen.

Naast onze open veldschuur staat een mega-tarp een fijne plek voor schaduw of om te vertoeven bij minder mooi weer. Dit is ook de plek waar wij onze aanschuiftafels organiseren. Vaak bakken we op vrijdag pizza’s in onze hout gestookte ovens, en als het weer het toelaat maken wij ’s-avonds een kampvuur in de grote vuurschaal op het pleintje.
Wij zijn geopend van april tot oktober